ONZE SPONSORS:

Al onze Rugendo-familieleden en sympathisanten


De Derde Wereldraad van de gemeente Mol, een adviesraad over internationale samenwerking, verenigt organisaties van Mol die actief zijn in de Noord-Zuid-werking. Zij ondersteunt deze organisaties door het organiseren van vormingen en door het toekennen van subsidies.

 

Rotary club Mol steunt de projecten van Rugendo vzw en zijn lokale partner E.D.I. asbl op het eiland Idjwi in Oost-Congo.

 

De 4de Pijler is een koepelorganisatie voor Vlaamse verenigingen die actief bezig zijn met ontwikkelingsprojecten in het Zuiden. Het steunpunt organiseert vormingen en ontmoetingsmomenten waarop 4de pijler-organisaties ervaringen kunnen uitwisselen.


Vrouwen steunen vrouwen over de landsgrenzen heen! De dames van de Molse Lions Atomiq steunen hun vrouwelijke collega's van E.D.I. op Idjwi in Oost-Congo.


Helpingnet, een Geelse organisatie, steunt onze sensibiliseringscampagne rond familieplanning.


De provincie Antwerpen verleent subsidies aan Zuidprojecten, zowel aan NGO's als aan 4de pijlerorganisaties. Deze financiƫle ondersteuning heeft als doel de internationale samenwerking bevorderen en, in de provincie Antwerpen, het verbreden van het draagvlak voor internationale solidariteit.


Een unieke formule binnen de fietsbranche. Een distributeur waar de deur wijd openstaat om consumenten te ontvangen.
Codagex Experience Center, Zandbergen 105, 2480 Dessel

https://www.codagex-xperience-center.com/

https://www.facebook.com/CodagexXperienceCenter/


IBM steunt onze projecten in het kader van haar vrijwilligersprogramma en meer bepaald voor het vrijwilligerswerk van haar IBM medewerker Eric Loveniers, Rugendo-familielid en sympathisant van het eerste uur.


Via het Torfsfonds steunt schoenen Torfs meer dan 100 goede doelen in binnen- en buitenland, voor een totaal bedrag van 100.000 Euro.Restaurante Casa Meo - Spaanse keuken

Adolf Reydamslaan 2, 2400 Mol

Reserveren: 014/31 98 40

https://www.facebook.com/Casameo.be/


Skiff exclusieve dameskleding

Rozenberg 5, 2400 Mol
014/31 44 35

https://www.facebook.com/Skiff-Mol-exclusieve-dameskleding-575914872466029/

http://www.skiff.be/