ONZE SPONSORS:

Al onze Rugendo-familieleden en sympathisanten


De Derde Wereldraad van de gemeente Mol, een adviesraad over internationale samenwerking, verenigt organisaties van Mol die actief zijn in de Noord-Zuid-werking. Zij ondersteunt deze organisaties door het organiseren van vormingen en door het toekennen van subsidies.

 

De 4de Pijler is een koepelorganisatie voor Vlaamse verenigingen die actief bezig zijn met ontwikkelingsprojecten in het Zuiden. Het steunpunt organiseert vormingen en ontmoetingsmomenten waarop 4de pijler-organisaties ervaringen kunnen uitwisselen.


Vrouwen steunen vrouwen over de landsgrenzen heen! De dames van de Molse Lions Atomiq steunen hun vrouwelijke collega's van E.D.I. op Idjwi in Oost-Congo.


Helpingnet, een Geelse organisatie, steunt onze sensibiliseringscampagne rond familieplanning.


Een unieke formule binnen de fietsbranche. Een distributeur waar de deur wijd openstaat om consumenten te ontvangen.
Codagex Experience Center, Zandbergen 105, 2480 Dessel

https://www.codagex-xperience-center.com/

https://www.facebook.com/CodagexXperienceCenter/


Linda en Luigi van restaurant Davide, Kloosterstraat 11 in Mol, zijn sympathisanten van het eerste uur. Tijdens hun vrije avonden zetten ze regelmatig hun restaurant, tijd en energie in voor Rugendo. Tijdens gezellige eetfestijnen verwennen ze ons met heerlijke gerechten, alles ten voordele van onze projecten.


Paul van Wine Art, wijnhandel gespecialiseerd in Italiaanse wijnen in de Lakenmakersstraat 19/1 in Mol, zorgt tijdens het eetfestijn in restaurant Davide voor de fijnen aangepaste wijnen tegen een economische prijs ten voordele van onze projecten.


De provincie Antwerpen verleent subsidies aan Zuidprojecten, zowel aan NGO's als aan 4de pijlerorganisaties. Deze financiƫle ondersteuning heeft als doel de internationale samenwerking bevorderen en, in de provincie Antwerpen, het verbreden van het draagvlak voor internationale solidariteit.


Rotary club Mol steunt de projecten van Rugendo vzw en zijn lokale partner E.D.I. asbl op het eiland Idjwi in Oost-Congo.