ONZE SPONSORS:

Al onze Rugendo-familieleden en sympathisanten


De Derde Wereldraad van de gemeente Mol, een adviesraad over internationale samenwerking, verenigt organisaties van Mol die actief zijn in de Noord-Zuid-werking. Zij ondersteunt deze organisaties door het organiseren van vormingen en door het toekennen van subsidies.


De 4de Pijler is een koepelorganisatie voor Vlaamse verenigingen die actief bezig zijn met ontwikkelingsprojecten in het Zuiden. Het steunpunt organiseert vormingen en ontmoetingsmomenten waarop 4de pijler-organisaties ervaringen kunnen uitwisselen.


Vrouwen steunen vrouwen over de landsgrenzen heen! De dames van de Molse Lions Atomiq steunen hun vrouwelijke collega's van E.D.I. op Idjwi in Oost-Congo.


IBM steunt onze projecten in het kader van haar vrijwilligersprogramma en meer bepaald voor het vrijwilligerswerk van haar IBM medewerker Eric Loveniers, Rugendo-familielid en sympathisant van het eerste uur.


Via het Torfsfonds steunt schoenen Torfs meer dan 100 goede doelen in binnen- en buitenland, voor een totaal bedrag van 100.000 Euro.Een unieke formule binnen de fietsbranche. Een distributeur waar de deur wijd openstaat om consumenten te ontvangen.
Codagex Experience Center, Zandbergen 105, 2480 Dessel

https://www.codagex-xperience-center.com/

https://www.facebook.com/CodagexXperienceCenter/


Restaurante Casa Meo - Spaanse keuken

Adolf Reydamslaan 2, 2400 Mol

Reserveren: 014/31 98 40

https://www.facebook.com/Casameo.be/


Skiff exclusieve dameskleding

Rozenberg 5, 2400 Mol
014/31 44 35

https://www.facebook.com/Skiff-Mol-exclusieve-dameskleding-575914872466029/

http://www.skiff.be/